18 december 2018

WIE ZIJN WIJ

BB Velsen is een jonge onderneming uit Velsen die zich richt op het ontwikkelen en fabriceren van houten bier- en wijngerelateerde geschenkverpakkingen. Al onze producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt, maar wel met behulp van moderne technieken.

Ambacht, klasse en milieu

De verpakkingen van BB Velsen worden op een ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. Al het hout van onze verpakkingen is van klasse C geschaafd of ruw en heeft het FSC keurmerk. Het is dan ook afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
Alle houten verpakkingen van BB Velsen kunnen worden hergebruikt of worden toegepast in een ‘vervolg’-project.

Sterk in maatwerk

Naast ons standaardassortiment BB Velsen geschenkverpakkingen, kunnen wij ook op maat gemaakte verpakkingen leveren. Denk hierbij aan bedrukkingen met uw eigen bedrijfslogo, het toevoegen van uw eigen producten of het laten brouwen van uw eigen bier.

Een eerlijk en veelzijdig product

Het nuttige met het aangename verenigen. Wie wil dat nou niet? Een smaakvol, prettig geprijsd en ambachtelijk geproduceerd cadeau dat dubbel waar voor uw geld geeft! Te mooi om waar te zijn? Zeker niet: BB Velsen maakt dat mogelijk voor u!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit is en blijft de rode draad in de activiteiten van BB Velsen. Aangezien wij op elke fase van ons product invloed kunnen uitoefenen, kunnen wij de kwaliteit van ons product hooghouden.

Wij leveren het bewijs dat kwaliteit niet altijd duurder hoeft te zijn. Door onze praktische no-nonsense mentaliteit kunnen wij onze unieke producten tegen een marktconcurrerende prijs aanbieden.

Ambitie en maatschappelijke betrokkenheid

Onze onderneming heeft de ambitie om te groeien, maar wel op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Dit houdt in dat wij in de toekomst onze productie (deels) willen uitbesteden aan een kleine lokale werkplaats waar mensen met een beperking werkzaam zijn.
Het is onze missie om waar mogelijk te werken met bedrijven die de mogelijkheden en talenten van mensen met een beperking herkennen, erkennen en helpen om deze verder te ontwikkelen.