22 augustus 2020

OPDRACHTEN & IDEEËN

Naast onze standaard geschenkverpakkingen leveren wij ook maatwerkverpakkingen. Om u een idee te geven hebben wij hieronder een aantal van onze ideeën en opdrachten afgebeeld. Heeft u ook interesse om een eigen geschenkverpakking te (laten) ontwikkelen? Laat een berichtje achter en wij nemen contact met u op!

Steinie bierflessen

Dit rekje is als voorbeeld gebruikt om de steinie bierflessen van bijvoorbeeld Brouwerij Egmond op een mooie wijze te presenteren. Deze verpakking kan ook worden toegepast voor het verpakken van blikken speciaalbier.

Flesopener wandmontage

Deze flesopener is de perfectie aanvulling voor je mancave, buitenkeuken of bar. De gietijzeren flesopener opent elke bierfles terwijl de kroonkurk netjes in het opvangbakje valt.

Hardhouten flesopener

Onze stijlvolle ambachtelijk gemaakte hardhouten flesopener. De opener bedrukt met uw bedrijfslogo leent zich uitstekend als promotieartikel. Het bijzondere stukje gereedschap kan een gespreksopener zijn voor een leuke conversatie: hoe werkt ie?

Surfboard

Leuk om je hobby terug te laten komen in je geschenkverpakking. Dit geschenk is voor de doorgewinterde surfer die een biertje weet te waarderen. De surfplank heeft een rekje met 4 speciaalbieren.

Sleutelhanger

Een echt hebbedingetje voor aan de sleutelbos! Een mini-flesopener gemaakt van een mooi stukje hardhout. De mini-flesopener is net als zijn grote broer naar wens te personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam.

Vogelhuisje

Het schoolvoorbeeld van een "tweede leven". Dit vogelhuisje heeft als verpakking  voor 2 blikken speciaalbier van 440ml gediend. Uiteraard is het vogelhuisje naar wens aan te passen.

Kaasdrager (berrie)

Zoekt u een echt Alkmaars relatiegeschenk? Combineer de berrie met een stukje kaas en een paar Alkmaarse speciaalbieren en u heeft een uniek geschenk!

Rekje met bierbrood

Met de broodmix van BB Velsen kunt u heel eenvoudig zelf gezond brood bakken. Door een van de speciaalbieren te mengen met de broodmix voegt u een unieke smaak aan het brood toe.

Theedoos

Deze gageschenkverpakking bevat een 33cl flesje speciaalbier. Om de verpakking een "tweede leven" mee te geven worden er twee tussenschotjes meegeleverd. Zodra de verpakking leeg is kan deze heel eenvoudig worden omgebouwd naar een doosje voor theezakjes!