22 december 2018

LUXE GESCHENKVERPAKKINGEN

Zoekt u een uniek relatiegeschenk? Meerdere flessen speciaalbier in een stoere herbruikbare geschenkverpakking? Dan bent u bij BB Velsen aan het juiste adres. Onderstaand treft u een aantal van onze standaard geschenkverpakkingen aan. Naast de standaard lijn met geschenkverpakkingen leveren wij ook maatwerk.

De kruiwagen

De kruiwagen van BB Velsen is uw "kruiwagen" om een onuitwisbare indruk achter te laten bij de ontvanger van dit ambachtelijke geschenk.

Wij leveren de kruiwagen zowel in lege als gevulde versie. De kruiwagen wordt standaard gevuld met 4 tot 6 mooie speciaalbieren. Maar het leuke van de kruiwagen als geschenkverpakking is dat het ook goed is te combineren met een 75cl fles speciaalbier, een fles wijn of cava, een verpakking (bier)broodmix of andere geschenken.

Toolbox laag model

Dit is een geschenk voor de echte fijnproever die speciaalbier uit het bierblik waardeert. De toolbox geeft plaats aan 6 blikken speciaalbier van 33cl. Uiteraard is het mogelijk om de hoogte van de toolbox aan te passen dat ook hogere bierblikken in de toolbox passen.

De toolbox is zowel leeg als gevuld leverbaar. Indien gevuld besteld zal het door ons worden gevuld met speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België.

Het mandje

Het mandje leent zich uitstekend om in te zetten voor een tweede leven. Standaard wordt het mandje gevuld met 3 speciaalbieren. Maar het leuke van de het mandje is dat het in verschillende lengtes leverbaar is.

Door de schaalbaarheid is het mandje uitstekend te combineren met andere geschenken.

De stenenwagen

De stenenwagen van BB Velsen was een eenmalige opdracht. Maar omdat hij zo gaaf is hebben we hem opgenomen in ons assortiment.

Wij leveren de stenenwagen zowel in lege als gevulde versie. De stenenwagen wordt standaard gevuld met 5 mooie speciaalbieren, maar minder is uiteraard mogelijk. De stenenwagen is als geschenkverpakking goed te combineren met andere geschenken.

De klassieke toolbox

De toolbox is de klassieke geschenkverpakking met een traditionele, ambachtelijke uitstraling.

Wij leveren de toolbox zowel in lege als gevulde versie. De toolbox heeft een gietijzeren bierflensopener aan de zijkant en zal door ons worden gevuld met 8 speciaalbieren afkomstig van brouwerijen uit Nederland en België. De toolbox leent zich uitstekend voor personalisatie door het te bedrukken met uw logo, het toevoegen van een bierglas of een ander relatiegeschenk.

De sixpack

De sixpack is een kleine, elegante versie van de klassieke toolbox.

Wij leveren de sixpack zowel in lege als gevulde versie. De sixpack zal door ons worden gevuld met 6 speciaalbieren afkomstig van brouwerijen uit Nederland en België. De sixpack leent zich uitstekend voor personalisatie door het te bedrukken met uw logo, het toevoegen van een flesopener of een ander relatiegeschenk.

Het kratje

Eigenlijk is de naam “het kratje” niet juist voor deze geschenkverpakking en verdiend het een veel luxere benaming. Het kratje heeft een uniek design die u nog niet eerder heeft gezien. Het is dan ook een heel mooi geschenk!

Wij leveren het kratje in divers afmetingen en zowel in lege als gevulde versie. Het kratje zal door ons worden gevuld met 4, 6, 8 of 10 speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België.

Een halve kist speciaalbier

Klein en elegant. Als je een leeg "half kistje" ziet, geloof je niet dat er 12 speciaalbieren in passen. Het "halve kistje" is het cadeau voor de echte liefhebber van speciaalbieren. Wij leveren het "halve kistje" ook als bierproeverij voor 3 of 4 personen. Het pakket bevat dan 3 of 4 verschillende speciaalbieren zodat u een geweldige bierproeverij op tafel kunt zetten. Het lege "halve kistje" leent zich uitstekend om gevuld te worden met lekkere snacks voor tijdens de proeverij.

Het "halve kistje" is zowel in lege als gevulde versie leverbaar. Het kistje zal standaard door ons worden gevuld met 12 speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België. Indien u een bierproeverij wil ontvangen vullen wij het met 3 of 4 sets speciaalbieren.