19 december 2018

ONS ASSORTIMENT

Alle houten geschenkverpakkingen van BB Velsen worden op een ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. De duurzame verpakkingen kunnen worden hergebruikt of op een andere wijze worden toegepast.

Graag denken wij met u mee om uw geschenkverpakking naar uw wens te personaliseren. Denk hierbij aan het ontwerpen en bedrukken van een unieke houten geschenkverpakking. Naast een vulling met onze Nederlandse en Belgische speciaalbieren is het ook mogelijk om een combinatie met andere geschenken te maken.

Geschenkverpakkingen

Een selectie van mooie Nederlandse en Belgische speciaalbieren in een multifunctionele verpakking. De verpakkingen zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Uiteraard bieden wij ook hier de optie om de geschenkverpakking te vullen met speciaalbieren van regionale brouwerijen uit Noord-Holland.

Klik op de foto om ons gehele assortiment geschenkverpakkingen te zien.

Geschenkkokers

Het ultieme cadeau, een 75cl grote fles speciaalbier in een stoere herbruikbare geschenkkoker. Het speciaalbier, welke in de geschenkkoker wordt aangeboden, kan per seizoen verschillen. Naast mooie speciaalbieren als Duvel, Leffe en La Trappe, leveren wij ook speciaalbieren van regionale brouwerijen uit Noord-Holland.

Klik op de foto om ons gehele assortiment geschenkkokers te zien.

Bierrek

Proef onze mooie Nederlandse en Belgische speciaalbieren. De bierrekken zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen, 2 tot 5 speciaalbieren. Als maatwerk zijn ook grotere bierrekken verkrijgbaar. Naast Nederlandse en Belgische speciaalbieren leveren wij ook speciaalbieren van regionale brouwerijen uit Noord-Holland.

Klik op de foto om ons assortiment bierrekken te zien.

Wijnrekken

De wijnrekken zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar.

Wij voeren diverse Franse en Zuid-Afrikaanse wijnen in onze wijrekken. Voor de wijnverpakkingen op de foto zijn de Zuid-Afrikaanse Pinotage Rose, Cabernet Sauvignon en Chardonnay-Viognier wijnen van Buitenzorg cellar gebruikt. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om de wijnrekken te vullen met een mooie fles champagne of cava.

Klik op de foto om ons gehele assortiment wijnrekken te zien.

Bierbrood

Zelf gezond brood bakken!

Met de broodmix van BB Velsen kunt u heel eenvoudig zelf gezond brood bakken. Door in plaats van water het speciaalbier te mengen met de broodmix voegt u een unieke smaak toe aan het brood.

De broodmix wordt geleverd door windkorenmolen de Leeuw uit Lettele. Molen de Leeuw is door BB Velsen uitgekozen vanwege de rijke historie, het vakmanschap en de kwaliteit van zijn biologische producten.

Zelf brood bakken is makkelijk en gezond. Het lijkt ingewikkeld, maar met een beetje experimenteren vindt u snel uw eigen weg hierin. Het bierbrood van BB Velsen smaakt heerlijk en heeft een prachtige robuuste structuur. Heerlijk om zo te eten of met een beetje olijfolie.

Dankzij de robuuste en ambachtelijke verpakking van ons broodmix, is deze heel goed te combineren met bijna alle geschenkverpakkingen uit ons assortiment.

Flesopener

Onze stijlvolle ambachtelijk gemaakte hardhouten flesopener. De opener bedrukt met uw bedrijfslogo leent zich uitstekend als promotieartikel. Het bijzondere stukje gereedschap kan een gespreksopener zijn voor een leuke conversatie: hoe werkt ie?