19 december 2018

ONS ASSORTIMENT

Alle houten geschenkverpakkingen van BB Velsen worden op een ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. De duurzame verpakkingen kunnen worden hergebruikt of op een andere wijze worden toegepast.

Graag denken wij met u mee om uw geschenkverpakking naar uw wens te personaliseren. Denk hierbij aan het ontwerpen en bedrukken van een unieke houten geschenkverpakking. Naast een vulling met onze Nederlandse en Belgische speciaalbieren is het ook mogelijk om een combinatie met andere geschenken te maken.

Luxe geschenkverpakkingen

Een selectie van mooie Nederlandse en Belgische speciaalbieren in een luxe multifunctionele verpakking. Alle verpakkingen zijn in meerdere uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Uiteraard bieden wij ook hier de optie om de geschenkverpakking te vullen met speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen.

Klik op de foto om ons gehele assortiment luxe geschenkverpakkingen te zien.

Geschenkkisten

De houten geschenkkist is een klassiek geschenk.

De geschenkkisten worden afgesloten met een houten schuifdeksel. Er zijn drie standaard modellen van de geschenkkist leverbaar. Natuurlijk kan het kistje helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. Zo is het mogelijk om de maatvoering het kistje aan te passen en het kistje te voorzien van een logo of bedrijfsnaam.

Klik op de foto om ons gehele assortiment geschenkkisten te zien.

Luxe wijnrekken

Wij leveren onze unieke wijnrekken zowel in lege als gevulde versie. Het wijnrek zal door ons worden gevuld met 1 of 2 flessen Castillo de Salvanés. Deze Spaanse wijnen van de Cooperativa Vinícola San Andrés zijn door ons geselecteerd vanwege de prachtige intense smaak. Een geweldige wijn gemaakt met een zorgvuldige selectie van de beste druiven in de omgeving.

Klik op de foto om ons gehele assortiment luxe wijnrekken te zien.

Geschenkkokers

Het ultieme cadeau, een 75cl grote fles speciaalbier in een stoere herbruikbare geschenkkoker. Het speciaalbier, welke in de geschenkkoker wordt aangeboden, kan per seizoen verschillen. Naast mooie speciaalbieren als Duvel, Leffe en La Trappe, leveren wij ook speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen.

Klik op de foto om ons gehele assortiment geschenkkokers te zien.

Bierrekken

Proef onze mooie Nederlandse en Belgische speciaalbieren. De bierrekken zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen, 2 tot 5 speciaalbieren. Als maatwerk zijn ook grotere bierrekken verkrijgbaar. Naast Nederlandse en Belgische speciaalbieren leveren wij ook speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen.

Klik op de foto om ons assortiment bierrekken te zien.

Flesopener

Onze stijlvolle ambachtelijk gemaakte hardhouten flesopener. De opener bedrukt met uw bedrijfslogo leent zich uitstekend als promotieartikel. Het bijzondere stukje gereedschap kan een gespreksopener zijn voor een leuke conversatie: hoe werkt ie?