22 december 2018

GESCHENKVERPAKKINGEN

Zoekt u een uniek relatiegeschenk? Meerdere flessen speciaalbier in een stoere herbruikbare geschenkverpakking? Dan bent u bij BB Velsen aan het juiste adres. Onderstaand treft u een aantal van onze standaard geschenkverpakkingen aan. Naast de standaard lijn met geschenkverpakkingen leveren wij ook maatwerk.

De klassieke toolbox

De toolbox is de klassieke geschenkverpakking. U zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij de ontvanger van dit geschenk.

Wij leveren de toolbox zowel in lege als gevulde versie. De toolbox heeft een gietijzeren bierflensopener aan de zijkant en zal door ons worden gevuld met 8 speciaalbieren afkomstig van brouwerijen uit Nederland en België. De toolbox leent zich uitstekend voor personalisatie door het te bedrukken met uw logo, het toevoegen van een bierglas of een ander relatiegeschenk.

De sixpack

De sixpack is een kleine versie van de klassieke toolbox.

Wij leveren de sixpack zowel in lege als gevulde versie. De sixpack zal door ons worden gevuld met 6 speciaalbieren afkomstig van brouwerijen uit Nederland en België. De sixpack leent zich uitstekend voor personalisatie door het te bedrukken met uw logo, het toevoegen van een flesopener of een ander relatiegeschenk.

Het kratje

Eigenlijk is de naam “het kratje” niet juist voor deze geschenkverpakking en verdiend het een veel luxere benaming. Het kratje heeft een uniek design die u nog niet eerder heeft gezien. Het is dan ook een heel mooi geschenk!

Wij leveren het kratje zowel in lege als gevulde versie. Het kratje zal door ons worden gevuld met 4 speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België.

Een halve kist speciaalbier

Klein en elegant. Als je een leeg "half kistje" ziet, geloof je niet dat er 12 speciaalbieren in passen. Het "halve kistje" is het cadeau voor de echte liefhebber van speciaalbieren. Wij leveren het "halve kistje" ook als bierproeverij voor 3 of 4 personen. Het pakket bevat dan 3 of 4 verschillende speciaalbieren zodat u een geweldige bierproeverij op tafel kunt zetten. Het lege "halve kistje" leent zich uitstekend om gevuld te worden met lekkere snacks voor tijdens de proeverij.

Het "halve kistje" is zowel in lege als gevulde versie leverbaar. Het kistje zal standaard door ons worden gevuld met 12 speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België. Indien u een bierproeverij wil ontvangen vullen wij het met 3 of 4 sets speciaalbieren.