22 december 2018

BIERREKKEN

Het mooi, strak en handgemaakte houten bierrek is in vier afmetingen leverbaar.

Wij leveren de bierrekken zowel in lege als gevulde versie. Het rekje zal door ons worden gevuld met 2-5 speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België of met speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen.

Personaliseren

Het bierrek is heel eenvoudig naar uw wens te personaliseren. Denk hierbij aan het bedrukken met uw eigen logo, het toevoegen van een bierglas of andere (speciaal)bieren.

Bierrek 2 bier

Het bierrek 2 bier is een speciaal geschenk. Het prettig geprijsde rekje geeft makkelijk weg terwijl het de uitstraling heeft van een groot robuust rek.

Bierrek 3 bier

Het bierrek 3 bier is de hardloper onder de rekjes. Door het elegante voorkomen is dit rekje het ultieme verjaardagsgeschenk.

Bierrek 4 bier

Bierrek 4 bier is het geschenkenrekje. Dit rekje wordt door onze opdrachtgevers vooral als relatiegeschenk cadeau gedaan.

Bierrek 5 bier

Het bierrek 5 bier wordt vaak naar wens aangepast. Veelal wordt 1 speciaalbier vervangen door een glas en wordt de voorzijde bedrukt met het bedrijfslogo.

Bierrek ½ meter speciaalbier

8 flessen speciaalbier in een bierrek van een halve meter. Een bijzonder geschenk wat eenvoudig is uit te breiden naar een bierrek van een hele meter!