18 december 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1 – Algemeen

1.1. Onze contact- en bedrijfsgegevens zijn:

BB Velsen
Marconistraat 24
1973 PK IJmuiden

telefoon: 06-42984355
e-mail: info@bbvelsen.nl

KvK: 68372949
IBAN: NL16 KNAB 0256 5471 57
BTW: NL0021.21.183.B72

1.2. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit zonder toestemming aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

1.3. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.4. Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product staan wij u graag te woord.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1. U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort.

Goederen kunnen niet worden geretourneerd wanneer deze:

– zijn beschadigd of geopend
– een beschadigde verpakking hebben
– op maat zijn gemaakt of speciaal zijn besteld
– geheel of gedeeltelijk zijn geconsumeerd

2.2. Voordat u producten retour zendt, dient u met ons contact op te nemen.

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1. De overeenkomst tussen BB Velsen en de klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, wanneer de klant een betaling heeft voldaan of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling door BB Velsen is ontvangen, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

3.2. De overeenkomst is tot stand gekomen door middel van het akkoord gaan met de geboden offerte.

3.3. Wanneer u een bestelling plaatst via onze website wordt u gevraagd het gehele bedrag vooraf te voldoen.

3.4. Indien BB Velsen u een kredietlimiet heeft verleend, gaat u akkoord met de voorwaarden dat de betaling binnen 14 dagen na factuurdatum door BB Velsen ontvangen moet zijn en dat bij bestellingen van €500 of meer (exclusief BTW) een voorschot van 50% van de totale aankoopsom op bovenvermeld IBAN dient te worden voldaan.

3.5. De productie voor maatwerkprojecten wordt gestart nadat de gehele aankoopsom is voldaan.

3.6. Indien u niet binnen de gestelde termijn van 14 dagen betaalt, ontvangt u van ons een herinnering. Mocht u na in gebreke te zijn gesteld de verschuldigde vordering nog steeds niet hebben voldaan, dan zijn wij genoodzaakt de vordering ter incasso uit handen geven en de hieruit voortvloeiende kosten aan u door te berekenen.

3.7. Nadat u tot aankoop bent overgegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per email van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.

3.8. Wij zijn aan u verplicht de bestelde producten binnen de afgesproken termijn aan u te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan op de hoogte brengen. Indien u aangeeft dat een vervangend product ook een optie is, dan zullen wij u een vervangend product leveren dat zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet.

3.9. De kosten die voor een verzending naar een adres in Nederland in rekening worden gebracht staan op de website onder het tabblad “Informatie” vermeld.

3.10. Wij zenden uitsluitend goederen naar het buitenland als de totale aankoopsom vooraf is voldaan.

3.11. Indien u een bestelling met een totale aankoopsom van €250 of meer (exclusief BTW) na 7 dagen annuleert, zullen wij 25% van de totale aankoopsom bij u in rekening brengen.

Artikel 4 – De prijs

4.1. Alle prijzen die op onze website staan vermeld zijn altijd inclusief BTW.

4.2. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt.

4.3. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

4.4. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten. Voor de gevolgen van druk- en typefouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk- en typefouten is BB Velsen niet verplicht het product volgens  de foutieve prijs te leveren.

Artikel 5 – Klachten

5.1. Klachten over de levering of over het product dienen in eerste instantie per e-mail aan ons te worden gemeld. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk zodat wij een duidelijk beeld kunnen vormen.

5.2. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. Na het melden van een klacht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw klacht te bespreken en hier een oplossing voor te vinden. Wij willen u te allen tijde van een uitstekende service voorzien.